What comes around goes around

Kört två maskiner tvätt idag. Värmt lite käk och gjort lite läxa. Nu ska jag vänta på att masa filer ska skickas, sen ska jag krypa ner i min bädd av halmstrån. Skönt.
mitt schema. syndes fett dåligt men. där det ser ut som jag inte har nån
lektion måndag och tisdag har jag mediaämnen till typ klockan fem. trick.

No need for greed or hunger

Slutade vid halv tre idag. Skoldagen avslutades med att vi fick reda på att vi på måndag ska få en dator, en mac. Weeeey. Efter skolan drog jag, karro, kamilla och josefine till centrum för att köpa lite viktiga grejer. Jag köpte citron och ingefära för att blanda ihop nån skitbra kur för halsen, och kakor. Fortfarande hes utan dess like like. Hoppas den hjälpte liiiite så jag snart kan låta som en normal människa igen.
Tänkte lägga ut nåra bilder på rummet, men då måste jag städa. Och så måste jag tvätta, bäst att fråga indien här hur tvättmaskinen funkar så det inte blir nå knas. Och om jag kan få låna lite tvättmedel, vore schysst av dom. Imorron är jag bjuden på middag på söder hos familjen grönmark. Sweet.

Staring at the road, standing in the blow

Idag började jag halv elva, de va chill. Jag o evelina gick upp vid nio, drog till min skola och sen gick hon till pendeln. Egentligen skulle vi slutat fem idag, men vi slutade halv tre istället. Då drog jag o karro och kamilla in till stan för att orientera oss fram o kolla runt lite eftersom ingen av oss är från sthlm. Drog upp till fett fint utkiksställe, åkte massa tunnelbana o buss o käkade pizza på nåt litet mysigt ställe och satt och snackade. Sen drog alla åt olika håll och nu sitter jag här, ofräsh o sliten as hell och hostar som fan, fint.
nåra värdelösa mobilbilder

Men du har hittat nya rum och en ny att leva med

Shue. Igår när jag och evelina satt oss på tåget mot sthlm körde vi såklart på en jävla älg. Så vi stod still typ en timme för att dom skulle fixa loket som det tydligen hade blivit fel på. Och sen stannade vi typ hela tiden när vi äntligen åkt igen o för dom misstänkte fel igen och igen. Vi var ute i tumba vid typ halv tolv. Då satte vi oss och betraktade en kille som busade på en toalett. Han ville inte komma ut fast det stod massa snutar och vakter utanför och bankade som bara fan på dörren. Till slut tröttnade vi dock och vi såg aldrig om han kom ut eller inte. Luring. Då var vi iallafall trött på hela skiten så vi tog en taxi upp till mig. Chaffisen var rätt skön. Han skyllde allt på facket bara.
Idag gick jag i skolan til halv fyra och imorron går jag till fem. Jobbigt as hell, hade fan glömt hur det var att gå i skolan efter sommarlovet. Nu får man panik när man känner att allt verkligen börjar dra igång igen. Men thats life.
Nu ska vi mysimysa o sova, sen drar min trogne vapendragare hem imorron. over
har fortfarande dålig röst :(

Just another lost number in a file

Sov hos anders inatt och sov sjukt bra oxå, riktigt djupt och vaknade typ inte en enda gång. När jag vaknade så var jag dock hesare än nånssin, så jävla jobbigt. Kan verkligen inte prata. Busschaffören hörde inte vart jag skulle när jag skulle hem osv. Kan inte ens ta ton:( iallafall. Känns konstigt som fan att inte få träffa honom mer på hela veckan. Men på fredag drar jag of courseee hem igen, najs.
Åker tillbaka till sthlm vid halv sex idag, och evelina följer med eftersom att hon är ledig i tre dagar. Helt awsome. Hon drar hem igen på tisdag eller onsdag så då blir man alena med indien. Har inte fått mitt schema än heller eftersom jag inte var där i fredags när dom delades ut. Vi ska tydligen ha histora första lektionen imorron runt nio, har no fucking idea var fan vi ska vara nånstans osv men det löser sig väl.
Nu ska jag fixa och dona lite och sen åka in till stan. avslut
bästa vapendragaren ♥

I get a good feeling, yeah

Låten från bildunket i fredags natt, HUR SKÖN SOM HELST

Låt hela världen se ditt vackra leende

Mådde tillräckligt bra så jag kunde träffa brudarna igår. De va naaajs, hungrig utan dess like när jag kom dit så käket slank ner perfekt i magen. Sen satt vi väl och prataprataprata tills tobb kom o vi drog ut på byn. Drag som vanligt såklar o tobbis va galen. Sen drog vi på en efterferre hos l-heds täääätaste person, skapligt. Han bjö på allt, kastade ur alla sina kläder i lådorna och sa hur mycket dom kosta, visa feta ljudet i bilen klockan 4 på natten på högsta jävla volymen och sådär lixom. Hann även med att bekänna mina gamla känslor som sexåring för en kille som va där, så det drog jag ur mig inför honom. Och skägget växte fort på honom pga. fettman stackarn, haha, sköningen. :)
Drog väl hem vid halv sex och somnade typ utan kläder bredvid matilda i svinskön säng. Fick sova 2.5 timmar sen var det upp och hoppa och nu har jag legat som nåt dött och chillat hela daaagen. Imorron blir det back to sthlm again..

nåra knasbilder

Loved by all cause you got that ass

Hemma. Skönt. Mår lite bättre nu. Hoppas att jag kan vara med och fira Sandra o får träffa min vapendragare ikväll, måste det. Sov iallafall i typ tretton timmar inatt så det borde ju ha hjälpt lite. Laddar ner lite filmer nu så jag kan chilla vidare här i soffan. Najs.
reaaaaaaaaaally like u guys ♥

Mind is a razor blade

Fick feber inatt. Låg och svettades, frös, hade ont i huvudet och i halsen och kunde inte sova. Kul. Så idag får det bli att åka hem. Sjukt jobbigt att ta sig till bussen med tung väska, åka pendel i en halvtimme o sen hitta tåget och åka det i tre timmar bara. Men hellre det än att ligga här i mitt mörka rum alldeles själv lixom. Tog en tablett så jag förhoppningsvis orkar packa o allt shit. Fuck vad jobbigt att jag skulle bli sjuk nu.
Försökte ringa min mentor oxå för att berätta att jag inte kommer. Efter tredje gången svarade hon och jag måste ha väckt henne för hon lät så extremt trött så de var sjukt. Eller som hon var sjukt ledsen typ. Hoppas på det första. Stackarn. Vet inte ens om hon fattade att det var jag men nu har jag väl gjort så gott jag kan då, whatever.
Fan, svetten rinner om mig, fucking hate att vara sjuk. Daaamn.
hääääär är en bild på min klass. Fett random att vi tog den, efter andra dagen lixom. Hmmmm.

While deep inside you're bleeding

Somnade igår med fet huvudvärk. Fortsattade typ hela morronen idag tills jag tog en tablett. Va i skolan, gjorde typ inget speciellt, soft. Vid halv två när vi sluta drog jag och Karolin från gööötet till lilla centrum och skaffade hänglås till skåpet. Efter det gick vi till donken och tog en milkshake och satt och snacka lite typ. En stund efter kom Jossa och vi drog "hem" till mitt rum o chillade lite. Drog ner till gallerian igen och köpte godis o cola och drog sen hit igen. Mådde fett dåligt by then och tog mer tabletter. Vi lagade käk och satt och snackade aslänge på verandan, naaajs. Sen drog vi på en film o myste. Nu ska vi krypa ner i min typ 120 säng o jag ska hoppas på att jag vaknar frisk imorron. Annars drar jag nog hem, pallar inte vara sjuk här, ligger hellre hemma i dalarna så jag slipper vara själv då lixom. Nåra snygga cambilder:
nattirååååå

Bad kids, aint no college grad kids

Första dagen i ny skola, i nytt boende och i ny stad idag. Så jävla sjukt egentligen. Och idag har inte varit nån rolig dag. Blivit alldeles för mycket nytt på en gång. Inte tänkt speciellt alls mycket på att jag verkligen ska flytta, det har känts så långt bort hela tiden. Men nu har gjort det, och just nu känns det helt ärligt för jävla jobbigt. Varit så kaxig innan, men nu vet jag faktiskt inte om jag orkar med allting. Bo med några jag inte känner, handla min egen mat, inte ha nån där hemma att fråga om läxhjälp eller andra tankar, eller att dela något med. Gå på en skola där allt och alla är främmande (okej, så är det väl alltid med gymnasiet kanske), och framför allt att ha allting kvar där hemma. Verkligen hela mitt liv är kvar där. Typ alla jag någonsin älskat, mina föräldrar som jag alltid bott med och min älskade älskade fina lillebrorsa, herregud, vet helt ärligt inte om jag klarar mig utan honom. Min bästa fina Daniel! :(
Och jag tänkte att det kanske skulle bli skönt och bra att flytta, med tanke på hur otroligt jobbigt det har kunnat vara hemma. Nu känns det allt annat än så. Vet faktiskt inte om jag var redo att flytta. Just nu känns det iallafall inte så. Saknar alla så otroligt mycket redan. Vet inte alls vad jag gett mig in på längre. Jag hittar knappt där jag bor och jag är typ 30 mil bort från min gamla trygghet. Vet i och för sig inte vad jag skulle gå om jag flyttade hem igen. Men här känns iallafall inget hemma, och inte som att det nånssin kommer göra det heller. Och här ska jag stanna i tre år. Herregud, vet inte om jag klarar att vara så långt bort från alla så mycket så länge... Får se vad jag tycker om några veckor, men just nu känns det som jag inte kommer stå ut, for real. Fuck..

I will lay down my guitar but I won´t go home

Okej, tänkte kanske ta igen lite bloggning nu då, lägga ut nåra bilder o berätta lite. Har fan i mig inte orkat.
Men berget i fredags va aaaaawsome, fett kul. Råkade dock smutsa ner mina kläder, bli blöt som fan i regnet, göra bort mig och tappa bort min kamera i skogen efter kisspaus. Fast den hittade jag dagen efter när vi drog dit och letade, fungerande oxå efter att ha legat hela natten o morronen och blivit blöt, score. Var paniktörstig på lördagsmorronen och tog mig ner för trappen för att dricka vatten, fick ta en vilpaus på vägen bara men annars gick det bra. Efter ett tag vaknade resten av gänget och efter ett tag drog jag till anders och sov vidare. På kvällen hade vi myskväll hos mig med film, godis och spel. Kändes bra med en sista kväll o natt med tjejerna innan skolan börjar for sure. ♥
BILDER FRÅN BERGET OCH JOHN LINDBERG .








'

a sådär då. nu ska jag o anders käka lite glass o inte tänka på skolan,
skönt. Och imorgon flyttar jag. Från linghed till tumba. HIH

Crushing the last lone American night

Från tisdags till torsdags åkte jag o evelina till sthlm o lämnade grejer i rummet.
Tappade bort oss, åkte till skärholmen o shoppade, lät konstaplar kolla väskan, svettades o hade panik i stockhomls city, surrade runt kulturfestivalen och såg komisarie späck och en apkvinna.

To feel like you've been pushed around

Lördags. Dålig till halvbra kväll hos olliii.

så bara

Spin me round again and rub my eyes,

Idag var himlen bli och jag och evelina tänkte fan va skönt, lägga sig i solen och kanske få lite färg. Jaha, så kom vi till henne och la oss till rätta på hennes brygga. Då gick solhelvetet i moln och det blev storm. Då fick vi krypa in i filten och prata. Sen drog vi nu hem till mig och ska käka o fixa, sen drar vi till Swordlake för lite myshäng, najs one.
Osnyggt till halvsnyggt.

Follow directions, obey the law

Åh, det händer så mycket ikväll så jag vet inte vad jag ska välja :( screw it, jag bor nåra mil från civilizationen for fucking sake. Men det är ju oxå bra. Om man gillar svampar och grävlingar och sånt :) ska ställa mig i duschen och göra nåt åt det här nu.
jag och snyggmatilda in chill action på stranden förra sommarn, härlig

GUD HAR SAGT TILL MIG, DU SKA VARA MIN PROFET

Vaknade runt nio av idioterna som håller på att renovera lägenheten utanför mig, and so did evelina o linn. Lät så fuvking högt att man knappt kunde prata med varandra i mitt rum. Not a good thing. Igår käkade vi donken och chillade där ett eftersom ingen orkade resa sig upp. Sen hyrde vi en film, poppade lite popcorn o myste framför en lopad x1000000 film, skitjobbig.
Ikväll har Danne match, drar nog och kollar på den och hoppas på brorsan slår in några bollar.

ASTA KASK (y)



fuck this. gaaah .


Screw you, I´m going home

For real, varför kan inte allt bara lösa sig? Put a fucking smile on my face och radera lite minne va? Vore en extremt god gärning i bråda dagar. The fuuuuuuck, är det nåt jag har svårt med så är det att komma över grejer. Och fy fan vad jag hatar att visa mig svag. Vara runt folks lillfingrar o bara ha sån jävla respekt eller vara så jävla rädd att förlora att man gör vad fan som helst. Hatar hatar hatar hatar att vara vek. Vill bara resa mig upp, borsta av mig och vara oberörd. Gå vidare utan snack om saken. Please, let me be like that ?


Makes me wanna lose myself, in your arms

Precis kommit hem från körskolan. Första lektionen, tre timmar och seg som fan.
Yesterday sov Evelina hos mig och vi såg på bästa bästa Kjell, kändes bra i hjärtat efteråt. Härligt. Idag drog vi in till stan o fixa syntest osv. Det var väl mest det. Fucking hate bloggning. What for lixom? Värt som fan, nah. Yes.

Bästa.

This time I'm comin' down

Bara två veckor kvar, then I´m movin. Bara två fucking veckor kvar av ledighet, illa. But hey, jag ska fan gå det gymnasium jag ville, och jag ska få bo där jag tjatat om att jag vill bo. Right from the wood, into the city. Eller okej, det är utanför Sthlm jag ska bo, men ändå lixom skapligt mycket närmare to everything. Utom allt det gamla här hemma i Dalarna. Så.. plz, låt dom här sista veckorna gå långsamt as hell. Sen, dagarna innan kan jag börja fatta att jag ska flytta my life out of here :)

And that's about the time that bitch hung up on me

Sjukt värdelös kväll yesterday. Allt va bara kasst kasst ovärt. Fast den sluta rätt chill under en varm filt och lite chill i stor säng innan det blev dags att tra sig hemåt i kylan och mysa med en katt med en polare med skadat knä o grejer. Sen blev de no sleep pga. flugor o fåglar :( men har fått en skön powernap nu hemma hos sandra iallafall :D

Look deep into yourself before you blame all others

Slödag. Drog och klippte av nåra centimeter på morronen o sen har jag chillat med Anders all day lång. Solat, badat o sovit på marken nåra timmar, najs like hell. Nu ska vi mysbada lite i sjön och sedan bada lite varmt bara för skönt lixom. Yaaaaah .

RSS 2.0