Despite all my rage, I am still just a rat in a cage

Skapligt bra kväll o natt igår, resulterade till fucking asont i munnen men va fan :) några mystiska bilder togs, alltid lika trevligt att titta på dagen efter I must say. Hihi. Kändes dock som jag missade själva huvudfesten, hittade den tyvärr inte. Men på för och efterferren hade jag stenstenkoll. Det är ju bra iallafall. Bra och mysigt. Efter fyra timmars sömn bredvid Aaaanders var det dags att stiga opp. Ge vatten och städa och se på tv. Sen blev det ett otroligt fucking svinskönt dopp i sjön, bästa badet ever. Lovar. Efter det blev det lite keeebab med riktigt nersåsade strips och lite chillhäng. Sitter nu hemma och överväger att inte duscha. Känns skönast så. Snart blir det K-näs again o en soft o lugn kväll.

WTF

vad håller jag på med? hihi. alla är ju nästan här. jon? ja han heter jon om han inte ljugit. skojaru med mig mig de är ju redan vinter? SINNES. wtf. whatt IS this?? shit .fuck. omg . herregud, vad håller jag på med. sluta. åhhhh. men bra endå :) eller ? men. åh. aj. själv. elena, sluta. ååååh. awsome. eller?
ture jag tog en ooooooooooooook bild iaf. osoft. eller ? men vaaaaaaa jävlia åh : ( va håller jag på med? fucked up osvvvvvvvvvvvvvvvv hejdfå :)

And what do I get, for my pain?

Naaaaaajs kväll hos Elin igår. Mean it, va riktigt mysiiit. Imorse gick vi upp vid tio, all becouse of me. :)
Sen drog jag in till stan fixa blommor o choklad o firade gamla pappa med fika o yatzi, 3vligt. Efter en YTTERST jävla välbehövlig powernap satte jag mig här o kollade fejjan osv. Om ett tag åker jag ut till vishan again o hoppas på en bra kväll. När jag kan den kvällen blir det fint att ta sig på fot nåra kille. Awsome. Trevligt.

peacepeacepeace


A stomach full of pills didn´t work again



just chilli´n. alltid soft med altanvattenpipsmys I tell ya.

EN MUN TILL FÖR ATT KUNNA ANDAS

Tänk vad helt sjukt beroende vi är av andra människor. Och tänk vad vi tar alla för givet. Alla människor runt omkring bara finns det, det är givet. Man har dom i sin kontaktlista och man kan ringa dom och man kan prata med dom. Det är inte ofta man tänker på hur det skulle vara utan dessa människor som andas samma luft och som är så nära. Det är bara självklart att dom finns där. Och tänk då, om någon av dessa nära personer bara försvinner. Helt plötsligt, utan förvaning. Och inte finns kvar. Verkligen inte alls. Och det finns ingen knapp som kunde spola tillbaka en minut, en enda minut av alla som man har gått igenom. Det finns ingenting som kan ta tillbaka, det där självklara och uppenbara. Och vad gör man då? Man står kvar i människans tomhet. Man kommer aldrig någonssin kunna se personen igen, prata med den om de mest naturliga saker, som förut. Helt plötsligt så kan allt rasa. Något man inte ens trodde kunde rasa kan rasa ner och förstöra så mycket. Ta så många med sig i sorg och förstöra för så många, av att inte finnas till. Det är så fruktansvärt obegripligt så det finns inte. Vad gör man om man verkligen inte står ut utan den personen? Om den betydde allt i hela världen, ljuset i ens liv. Om den lågan blåses ut, vad i helvete gör man då?
Rest in peace, we never want to let you go...

RSS 2.0