Well if this is love then it's hard to say

...orkar faktiskt inte...
Har så långt löseord så det är jobbigt att logga in på den här fkn bloggen. Det är därför. Slänger väl upp helgenbilderna imorron eller nåt. Eller inte. Vi får se :)
Igår fyllde jag sexton. Häerligt. Blev bjuden på fika av nåra fina i klassen, hade foto all day lång och åkte sen till heron city o mötte upp morsan som hade presenter och biobiljetter. Så vi drog och såg "jag saknar dig", och åt middag sen. Sen blev det taxi hem eftersom jag hade bemärkelsedag and everything. En bit över trehundralappen blev det. Sved men var skönt as hell att sitta på nån sunkig buss i en halvtimme och sen gå i tio min från bussen.
Idag efter skolan åkte jag o mamma in till stan, för att sedan åka till lidingö och hälsa på. Där blev de tacos och jam. Chillit. Sen åkte jag hem hit, och på bussen satt det två fyllon bakom som höll i en stor fet svart larv. Det var äckligt.
Nu ska jag ladda inför skoljoggen. Fuck it, jag går. Godnatt.
bild från framkallningen i mörkerrummet

En fot, ett ben, ett enkelt system

Söndagen. Känns surt surt surt suuuuuurt att åka tillbaka till stockholm. Usch, saknar allt här för mycket. ALLDELES för mycket. Gårkvällen var awsome. Nu när jag tänker efter så var den det. Började med mys med tjejerna, herregud vad jag tycker om er, saknar er så himla mycket, ni är som magneter som vill draaaa mig hem, och då skojar jag inte. Love u! Blev tacos, luringar, fina presenter och föris. Sen ramlade resterande in. Blev både och. Mest bra shit. Jo det var en snygg kväll. Extremt charmiga lurbilder kommer sen! Nu ska jag ta ett bad med min nya duschkräm och ansiktsmask och filosofera och lura på saker och ting.

Hey, What´s going on ?

Hemma i falun, skönt skönt skönt. Mamma mötte mig vid tåget, sen drog vi på stan o köpte lite smågrejer. Sen skjutsade hon hem mig till pappa där ingen var hemma så då är jag forever alone till åtta ungefär då. Så nu blir det köppizza för jag är hungrig as hell, sen ett ordentligt jävla fix of body. Känner att jag inte behöver gå in på några detaljer där. Fucking lördag o birthay party imorron, azuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum I hope. Tih.

...but if I turned out to be, could you love me anyway?

Tillbaka i förorten.
Efter skolan idag gick jag till centrum och köpte en risifrutti som gick sönder. Osnyggt. Nu ska jag fixa med en luring och plugga lite, och packa till helgen. Då ska vi fira min bemärkelsedag, ytterst jävla astrevligt! Suvenränt.
lurbild

I am what you se, I am not what they say

Vill bara bli frisk nu. Är inte så jättesjuk men lixom inte frisk heller. Och vill bara att det ska försvinna helt nu så jag slipper vara sjuk ett tag. Så vet inte om jag ska stanna hemma från skolan imorgon oxå eller om jag åker ikväll och går imorgon. Klurigt det där. Det viktigaste är iallafall att jag är frisk till helgen. Det är ett måstemåste. Nu tänkte jag städa lite så jag slipper göra allt på självaste lördag. Sweet 16 hej.

Och jag ska stanna kvar

Var ute och gick mitt i iskalla natten med ridstrumporna FAST jag inte skulle. Såklart. Tillbringade gårdagen i en liten bastuvarm stuga med härjit folk. Onyktra dejtlovningar och nerfallningar för stup hände ju självklart oxå. Tar ännu en till chilldag imorron och hoppas på att hostan försvinner nån gång. Och drar mig för att åka tillbaka till storstan, snyggt.
bild från utlandet

Jag ville andas luften där du stod

Blev väl sjuk igen då. Hostar o snorar, fräsch. Så drar fan hem nu om nåra timmar o chillar i dalarna istället för att sitta barnvakt här i sthlm som jag typ hade lovat. Lite dåligt samvete men då slipper ju ungarna bli sjuka oxå. Bra. Nu ska jag packa lite och sen köpa donkenmat och sätta mig med det, godis, cola och film på myståget hem. Känner mig faktiskt redan lite friskare, ärligt. Men bäst att vila till jag blir helt frirre. Orkar inte va sjuk all the time.
bästa rullsand

Det skulle vart du

Hur kunde jag vara så jävla kaxig och tycka att det skulle bli så skönt att flytta? Vad är skönt med att göra allt själv? Laga mat, tvätta, diska, inte få hjälp med läxorna osv osv. Jag klagade och klagade på att det var så dött och att alla var så inskrängta här. Sen kom jag hit. Fick upp ögonen mer om hur stockholmare är. Dom är också inskränta! Dom tror att det är dom som gör allt rätt, dom som pratar och gör normala grejer. Allt utanför stockholm är konstigt, det kan man garva åt. Dom från dalarna har ofta riktigt taskig syn på invandrare, och det var det jag var trött på. Det gick inte en enda invandrare på min skola och folk ansåg sig vara rasister. När vi röstade till skolvalet fick Sverigedemokraterna flest röster. Why? Hur kunde folk störa sig på något dom aldrig var i kontakt med? Det blev jag så irriterad på. Nu bor jag i en stockholmsförort. Det är föresten dött här med. Mer än hälften av eleverna i min skola är invandrare. Har verkligen bytt miljö lixom men ändå inte. Och 08orna här har också massa massa fördomar. Dessutom är folket mycket trevligare i dalarna än här. Säger man hej till busshafören här kollar han konstigt på en. Folk sätter sig inte bredvid varandra på tåg och bussar. Nej, stockholmare är grinigare och oöppna. Så det är en väldigt stor kontrast kan man säga. Och jag saknar mitt mysiga, fina dalarna. Trodde inte jag skulle säga det, trodde jag skulle vara så tuff och typ fuck falun, men så är det inte. Falun är bra. Jag saknar alla underbara, underbara människor och miljöerna. Det gör jag verkligen. Och vi får se hur länge jag blir kvar här. Om det bara blir några veckor till eller några år. Vi får fan se.

Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Still pain in my head. Gjorde en äcklig soppa för ett tag sen så är hungrig igen. Sitter o kollar runt på grejer jag önskar mig när jag fyller år typ. Rätt najs att göra det tamejfan, få lite grejer o bli lite firad lixom. Så får jag ju börja övningsköra oxå, härligt. here is some stuff i wiiiish

http://www.truffleshuffle.co.uk/store/ladies-guns-n-roses-drum-strappy-vest-from-amplified-vintage-p-5573.html
http://www.truffleshuffle.co.uk/store/ladies-guns-n-roses-drum-strappy-vest-from-amplified-vintage-p-5573.html
http://www.parfym.se/Product.aspx?ProductID=473
och sen typ presentkort på hål i örat, spotify premium, drickspel, svart ögonskugga och ringar o armband :D

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet

Nej jag kan inte blogga. Jobbigt utan dess like ju. Igår tidigt tidigt åkte jag ifrån falun igen. Missade första lektionen ändå. Hela dagen var en skitdag. Såg ut som ett motha fucking trash, var trött och seg och kände mig sjuk och fick bära på hur många kilon som helst. Idag hade jag sovmorgon. Men sov knasigt hela morgonen ändå. Var så täpt i näsan att jag inte kunde andas med den så var vidrigt torr i munnen när jag vaknade. Hade ont i huvudet och mådde illa och pallade inte ha fem timmars ljudlektion så stannade hemma. Gjorde mig en redig jävla frukost och ska bara kolla på film och sova hela dagen nu. Och stöta och blöta helgen. Peace.
I HAVE GORGEOUS FRIENDS

And do your memories ever take you back to other places

Okej, gör väl ett inlägg då. Imåndags fick vi en macdator i skolan. Jävligt nice, sjukt ovan bara så går fan sådär med att använda den. Igår efter skolan som slutade tidigare pga. strömavbrott o shit åkte jag o nåra homies in till stan för att käka. Blev jävligt gott donkenkäk till slut. Sen chillade vi i en park och solen lyste och det var fredag :) sen drog jag till tåget och åkte hem till dalarna. Herregud vilken bra känsla jag har i magen varje gång jag ska åka hem. Veckorna är gråa, riktigt gråa. I skolan är det bra, men det utanför skolan är fan sådär. Dom snackar indiska i hemmet och stämningen är sinnessjukt awkwaaaard.. Sucks, really.
Iallfall. När jag kom hit igår åkte jag och träffade innebandylaget. De va awsome, kändes skönt. Saknat dom!
Nu ligger jag i morsans säng o kollar sex and the city. Ikväll blir det chill hos sassiiii :)
sunny chill

RSS 2.0